Skip to content Skip to footer
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Dan Puric – Votați, mă!

mai 20@19:30

Dan Puric - Votati,ma!
0:00 / 0:00
Asculta descrierea spectacolului "Votati, Mă!"

Spectacolul „Votati, Mă!” : O Experiență Culturală Inspiratoare

“Spiritul liber, Umorul si Credința ne vor Salva!” Dan Puric

Spectacolul „Votati, Mă!”, al actorului Dan Puric este o călătorie fascinantă printre realitățile societății contemporane, prezentată printr-o perspectivă unică și profundă, un recital actoricesc cu mult umor, dar și o mărturisire, de la suflet la suflet, o radiografie a ce am fost, dar și o proiecție a ceea ce am putea deveni.
Dan Puric oferă o incursiune adâncă în complexitatea procesului decizional și a responsabilității cetățenești. El explorează teme precum democrația, corupția, manipularea mediatică și rolul individului în societatea contemporană. Cu umor inteligent și observații perspicace, Puric invită publicul să reflecteze asupra valorilor și principiilor care ar trebui să stea la baza alegerilor lor politice și personale.
Unul dintre aspectele distinctive ale spectacolului este capacitatea lui Dan Puric de a combina în mod armonios elementele de divertisment cu conținutul profund. Pe parcursul reprezentației, publicul este captivat de umorul său vibrant și de energia sa contagioasă, dar în același timp este provocat să gândească critic și să învețe să-și exercite drepturile democratice, cu curaj și înțelepciune.
Dan Puric își folosește abilitățile actoricești remarcabile pentru a captiva și a inspira publicul. Prin intermediul monologurilor pline de o pasiune, ce construiesc o seară memorabilă, el reușește să creeze o conexiune autentică cu spectatorii și să-i provoace să-și examineze propriile convingeri și alegeri.
„Votati, Mă!” este mult mai mult decât un simplu spectacol; este o experiență culturală profundă și inspiratoare.

Detalii

Dată:
mai 20
Oră:
19:30

Organizator

SC Forward Media & Advertising SRL
Telefon
+40749 . 093 . 093
Email
contact@ticketnet.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Casa de Cultură a Sindicatelor, Constanța
Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 1
Constanța, Constanța 900196
+ Hartă Google